Paprastos Juchnos varškinės pynės - bandelės

2024-06-07 Autorius WorldRecipes.lt

Paprastos Juchnos varškinės pynės - bandelės
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti fantastiško skonio varškinėmis pynėmis, kurios yra puikus įrodymas, kad ir be mielių galima išsikepti nuostabias bandeles su varške. Kodėl pavadinau jas Juchnos? Nes mūsų draugų tarpe pirmasis jas paplatino draugas tokia pavarde ir visi dabar jas taip vadiname. Ir tikrai visiems draugų tarpe jos labai patinka. Išmėginkite ir Jūs, nes jos vertos visų pagyrų.

Ingredientai

    • cukrus: 100 gramų
    • miltai: 360 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • pienas: 110 mililitrų
    • aliejus: 60 mililitrų
    • vanilinis cukrus: 1 šaukšto
    • varškė: 200 gramų
    • kiaušiniai: 1
     Apibarstymui:
    • cukrus
    • aguonos
    • sezamo sėklos
    • kokoso drožlės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinio baltymą išmaišome su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
  2. 2. Supilame pieną, aliejų, pertrintą varškę bei viską gerai išsukame.
  3. Reklama
  4. 3. Tada suberiame persijotus miltus su kepimo milteliais. Išminkome tešlą.
  5. 4. Tuomet tešlą padaliname į 12 dalių, o kiekvieną dalį dar į tris dalis.
  6. 5. Iš kiekvieno gabalėlio suformuojame maždaug 15 centimetrų ilgio juosteles bei supiname kasytes.
  7. 6. Tada dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepame kiaušinio bei kelių šaukštų pieno plakiniu.
  8. 7. Apibarstome cukrumi, aguonomis, sezamo sėklomis ir kokoso drožlėmis.
  9. 8. Galiausiai kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
  10. 9. Patiekiame ir skanaujame!
Paprastos Juchnos varškinės pynės - bandelės
Skanutėlės bandelės su lašinukais
(25)