Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis - paprasta, greita, sotu ir labai gardu!

2019-01-30 Autorius Su karamele

Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis - paprasta, greita, sotu ir labai gardu!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • dešrelės: 5
    • bulvės: ~500 gramų (4-5 vidutinio dydžio bulvės)
    • kiaušiniai: 2
    • druska: žiupsnelio (~ 0,5 arbatinio šaukštelio)
    • miltai: ~4 valgomųjų šaukštų su kaupu
    • česnakas: 2 skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išvirkite bulves su lupena bei palikite pravėsti. Tuomet nulupkite bei sutarkuokite jas burokinės tarkos pagalba (galite paskui dar grūstuve pagrūsti). Įmuškite kiaušinius, berkite druskos, išmaišykite ir sudėkite miltus. Masė turėtų gautis itin minkšta. Perkelikite tešlą ant gerai pamiltuoto paviršiaus, gerai apmiltuokite tešlą bei suformuokite ritinį. Padalinkite į 5 dalis. Iš kiekvieno gabaliuko rankomis išspauskite plokščią paplotėlį, uždėkite dešrelę bei apsukite tešla. Gerai apmiltuokite!
  2. 2. Paskui įkaitinkite keptuvę su keliais šaukštais aliejaus, įmeskite česnako skilteles, kai pakvips, jas išimkite bei sudėkite kepti pyragėlius. Apkepkite iš visų pusių. Patiekite ir skanaukite!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Prie šių pyragėlių galite pasigaminti savo mėgstamo padažiuko (aš tiesiog sumaišau pomidorų padažą su majonezu ir aštriais prieskoniais).
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau bulvių receptų rasite: Bulvių receptai.
Kugelis su kiaulės koja
(4)
Geriausi cepelinai su faršu
(2)
Traškūs bulvių kepsneliai su lašiša
(3)
Šiuškės
(19)