Chokladbollar - švediški šokoladiniai triufeliai

2023-07-13 Autorius WorldRecipes.lt

Chokladbollar - švediški šokoladiniai triufeliai
Šiuos saldainius / triufelius į savo užrašų knygutę užsirašiau jau labai seniai. Jie niekada manęs nenuvilia. Tokių triufeliai - saldainiai gaunasi tikrai puikūs, labai rekomenduoju pasilepinti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sviestas: 100 gramų (arba 80 gramų kokosų aliejaus)
    • cukrus: 60 gramų
    • vanilės ekstraktas: 1 šaukštelio
    • karšta kava: 3 šaukštų
    • kakava: 4 šaukštų
    • greitai paruošiami avižiniai dribsniai: 120 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • sezamo sėklos: apvoliojimui (arba kokoso drožlės)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia minkštą sviestą ištrinkite su cukrumi bei vanilės ekstraktu.
  2. 2. Tuomet karštą kavą sumaišykite su kakava iki tirštos tyrės konsistencijos.
  3. Reklama
  4. 3. Suberkite avižinius dribsnius, druską į sviesto masę, įmaišykite kakavos masę bei sumaišykite viską.
  5. 4. Tada formuokite maždaug graikinio riešuto dydžio kamuoliukus ir apvoliokite juos sezamo sėklose.
  6. 5. Po to dėkite maždaug valandai į šaldytuvą sustingti. Lepinkitės!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau triufelių receptų rasite: Triufeliai.
Jogurtiniai vafliai su džiovintomis mėtomis
(4)
Citrininė Velykų boba
(3)