Grybų ikrai žiemai

2020-09-20 Autorius Loretos išbandyti receptai

Grybų ikrai žiemai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • grybai: 1 kilogramo
    • morkos: 2 (didelių)
    • svogūnai: 3
    • aliejus: 250 mililitrų
    • druska
    • pipirai
    • pomidorų padažas: 1 litro
    • česnakas: 2 skiltelių
    • actas: 0,5 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia grybus labai švariai nuplauname.
  2. 2. Tada grybus išverdame, aš pati verdu maždaug 25-35 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Išvirtus grybus sumalame mėsmale.
  5. 4. Morkas (nevirtas) taip pat sumalame mėsmalės pagalba, supilame aliejų ir patroškiname maždaug 10 minučių.
  6. 5. Tuomet svogūnus ir česnakus taipogi sumalame mėsmale, beriame į morkas ir patroškiname maždaug pusvalandį.
  7. 6. Po to sudedame grybus, druską, pipirus ir pomidorų padažą, supilame actą bei patroškiname maždaug 10-15 minučių.
  8. 7. Dar karštus sudedame į sterilizuotus stiklainius ir sandariai užsukame.
  9. 8. Aš pati palaikau apvertus "aukštyn kojomis", kol pilnai atvėsta, po to išnešu į vėsią vietą. Skanaus!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Virti avinžirniai su grybais
(3)