Įdaryti vištienos ketvirčiai - tinka ir šaltam užkandžiui ir karštam patiekalui!

2019-08-02 Autorius Kviečiu į virtuvę

Įdaryti vištienos ketvirčiai - tinka ir šaltam užkandžiui ir karštam patiekalui!
Itin minkšti bei sultingi. Idealiai tinka tiek šaltam užkandžiui, tiek karštam patiekalui. Labai rekomenduoju pasigaminti ir pasilepinti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių atskirkite vištienos ketvirčių kaulus nuo odos. Palikite tik mažą kauliuką formai palaikyti, kad susiformuotų graži šlaunelė.
  2. 2. Tuomet mėsytę pamarinuokite: druska, pipirais, lauro lapeliais ir susmulkintu česnaku.
  3. Reklama
  4. 3. Pasiruoškite įdarą. Į faršą muškite kiaušinį, berkite džiuvėsėlių, druskos, pipirų ir susmulkinto česnako. Viską gerai išmaišykite.
  5. 4. Pasiruošta mase įdarykite ketvirčius. Palikite marinuotis.
  6. 5. Prieš kepimą patepkite aliejumi, pabarstykite kmynais. Kepkite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje ir ketvirčius pridengusios folija 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 minučių.
  7. 6. Po to foliją atidenkite ir leiskite vištienos ketvirčiams apskrusti. Patiekite karštus arba šaltus ir skanaukite!
Vištienos iešmeliai su ryžiais
(2)