1. Iš pradžių anyžių, gvazdikėlius ir čili pipirą sutriname grūstuvėje.
2. Suberiame į puodą, kuriame bus kepama višta kartu su kitais prieskoniais.
Reklama
3. Maišydamos apkepame, kad prieskoniai lengvai įkaistų bei paleistų intensyvų skonį.
4. Česnakus bei imbierą susmulkiname ir sumaišome su pakeptais ir atvėsintais prieskoniais, taip pat ir su jogurtu.
5. Paliekame vištą marinuotis maždaug 4 valandas.
6. Po to įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros, vištą įdedame į troškinimo/kepimo puodą ir uždengusios kepame maždaug 70-90 minučių (priklausomai nuo vištos dydžio). Skanaujame!
7. Pastebėjimas: Gaunasi tikrai sultinga, aromatinga ir pikantiška su daug padažo višta, bus įrašyta į mano favoritinių patiekalų sąrašą.