Rolai - filo tešlos suktinukai su vištiena ir varške

2021-02-23 Autorius Oditėlės blogas

Rolai - filo tešlos suktinukai su vištiena ir varške
Pirkdama filo tešlą buvau tikra, kad gaminsiu baklavą, bet tik grįžusi namo supratau, kad trūkstu kai kurių ingredientų. Tad nusprendžiau pagaminti ką nors naujo, buvau užsirašiusi rolų receptą su vištiena. Užkandis tikrai nuostabus ir labai patiko mūsų šeimai. Dabar filo tešlą pirksiu ne tik baklavai.

Beje šiems suktinukams naudojau lygiai tokį pat įdarą kaip įdarytiems makaronams su vištiena.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos filė: 200 gramų
    • svogūnai: 0,5
    • česnakas: 2 skiltelių
    • varškė: 100 gramų
    • grietinėlė: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • juodieji pipirai
    • cukrus: žiupsnelio
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos filė sukapokite.
  2. 2. Tada sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, varškę bei grietinėlę.
  3. Reklama
  4. 3. Viską pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir žiupsneliu cukraus.
  5. 4. Tuomet imkite filo tešlos lakštą ir perpjaukite perpus.
  6. 5. Šiek tiek pašlakstykite aliejumi ir dėkite pasiruoštą įdarą.
  7. 6. Susukite volelio formos.
  8. 7. Rolus - ritinėlius sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai paskrus.
  9. 8. Patiekite su mėgstamu padažu ir skanaukite!
  10. rolai - filo tešlos suktinukai su vištiena
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Aštrūs ir traškūs vištienos sparneliai
(4)
Tailandietiška aštri vištienos sriuba
(2)