Keptuvėje keptos vištienos kepenėlės su daržovėmis ir čili

2024-02-14 Autorius Kviečiu į virtuvę

Keptuvėje keptos vištienos kepenėlės su daržovėmis ir čili
Paskutiniu metu labai pamėgau vištienos kepenėles. Tikriausiai viskas dėl to, kad išmokau gamindama jų neperkepti. O tai yra itin svarbu. Vištienos kepenėles ruošiu su daugybe daržovių ir kai turiu, niekada nepamirštu cukinijos, nes man ji daržovių karalienė.

Beje, neseniai rodžiau kaip pagaminti česnakines troškintas vištienos kepenėles, jos taip pat vertos Jūsų dėmesio. Rekomenduoju taip pat būtinai išmėginti!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos kepenėlės: 500 gramų
    • česnakas: 1 skiltelės
    • svogūnai: 1
    • čili: 0,5
    • morkos: 1
    • cukinijos: 0,5
    • krapai: 1 pundelio
    • druska: pagal skonį (naudoju "Inka sun salt" iš "Druskos namai")
    • aliejus: šlakelio
    • sviestas: 30 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos kepenėles nuplaukite.
  2. 2. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite kepenėles ir kepkite po kelias minutes iš visų pusių.
  3. Reklama
  4. 3. Svogūną, česnaką ir morką nulupkite.
  5. 4. Smulkiai supjaustykite čili, svogūną, česnaką, o morką supjaustykite griežinėliais.
  6. 5. Tada keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite susmulkintas daržoves.
  7. 6. Joms suminkštėjus sudėkite kubeliais supjaustytą cukiniją. Daržoves patroškinkite, kol šiek tiek suminkštės, bet dar išliks tarškios.
  8. 7. Po to į lėkštę dėkite daržoves, o šalia apkeptas vištienos kepenėles.
  9. 8. Pagardinkite druska ir susmulkintais krapais. Patiekite ir skanaukite!
Keptuvėje keptos vištienos kepenėlės su daržovėmis ir čili
Troškinta indiška vištiena Tikka Masala su grietinėle
(6)
Chicken stir try - vištienos ir daržovių troškinys
(3)