Ganėtinai sveika, labai soti ir kiek kitokiu būdu nei įprastai paruošta vištienos sriuba su ryžiais ir daržovėmis. Įprastai, kai aš verdu sriubą, daržoves į puodą sudedu paeiliui, pagal tai kiek laiko reikia išvirti skirtingas daržoves. Bet šįkart išmėginau kiek kitokį vištienos ir ryžių sriubos variantą. Iš pradžių išsiverdame sultinį, o paskui apkepame daržoves, sudedame ryžius ir tik paskutinėje vietoje vištieną. Šitoks sriubos gaminimo variantas atims šiek tiek daugiau laiko virtuvėje, bet mano asmenine nuomone, atskirai išvirtas sultinys sriubai suteikia itin gerą skonį.
Šiai sriubai privalote neužmiršti nusipirkti citrinų, nes citrinos sultys ne tik pridės fantastiško aromato, bet ir apjungs visus ingredientus. Vietoje ryžių galima kuo puikiausiai naudoti ir makaronus, tik tada juos sudedame į verdantį vandenį ir verdame tiek laiko, kiek yra nurodyta ant makaronų pakuotės. Jei norisi, taip pat galima naudoti ir kitas vištienos dalis, nebūtinai krūtinėlę.