Trinta alaus ir sūrio sriuba - įdomaus skonio, kurį verta išmėginti!

2019-10-18 Autorius Samčio užrašai

Trinta alaus ir sūrio sriuba - įdomaus skonio, kurį verta išmėginti!
Privalote pripažinti, kad alaus sriuba skamba keistai ir tuo pačiu įdomiai. Aš pati niekada nebuvau tokios ragavusi, bet perskaičiusi receptą ir pagaminusi pagal save, padariau išvadą, kad skonis tikrai įdomus ir labai geras. Visiems vyrams ji tikrai patiks. O ir pati ateityje dar ją gaminsiu ne kartą.

Sūrį patariu naudoti čederio, nes jis papildomai suteikia pikantiško skonio.

Alų reikia naudoti šviesų, nes tamsus ar kitoks čia netiks.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sviestas: 2 šaukštų
    • svogūnai: 1
    • saliero stiebai: 2
    • morkos: 2
    • spalvotos paprikos: 0,5
    • česnakas: 2 skiltelių
    • lauro lapai: 1
    • miltai: 2-3 šaukštų
    • vištienos sultinys: 250 mililitrų (naudoju "Vegeta" natur vištienos kubelį)
    • grietinėlė: 125 mililitrų
    • šviesus alus: 125 mililitrų
    • čederio sūris: 200 gramų
    • druska: 1 šaukštelio
    • malti pipirai: 0,5 šaukštelio
    • smulkinti svogūno laiškai (užbėrimui ant viršaus)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia, puode, kuriame gaminsime sriubą ištirpinkame sviestą.
  2. 2. Suberiame susmulkintus svogūnus, morkas, salierus, česnakus ir papriką.
  3. Reklama
  4. 3. Maišydamos kepiname maždaug 6 minutes, kol daržovės suminkštės.
  5. 4. Suberiame miltus ir išmaišome.
  6. 5. Supilame sultinį, grietinėlę, alų, suberiame druską, pipirus, lauro lapą ir paverdame maždaug 10 minučių.
  7. 6. Po to sutriname sriubą su trintuvu.
  8. 7. Sudedame sutarkuotą sūrį ir maišydamos paviriname, kol sriuba pradės tirštėti.
  9. 8. Patiekdamos užberiame susmulkintų svogūno laiškų. Skanaujame!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau sūrio sriubų receptų rasite: Sūrio sriubos.
Lietuviška pievagrybių sriuba
(2)
Šiupininė sriuba su perlinėmis kruopomis ir jautiena
(2)
Daržovių sriuba su grybais
(3)
Beatos trinta daržovių sriuba
(1)