1. Sparnelius nupjaustyti, nugarėles sukapoti į 4 dalis. Miltus ir druską sumaišyti. Į įkaitintą su aliejumi keptuvę dėti apvoliotus miltų/druskos mišinyje sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tada suberti kapotus svogūnus ir žoleles, permaišyti, kepti kol svogūnai suminkštės.
2. Aš atsiradusį riebalų perteklių nupyliau, tada supilti vandenį, tiek, kad iki pusės apsemtų mėsą ir troškinti, kol suminkštės, apie 30 min.
3. Tuomet išspausti česnaką, supilti pomidorų tyrę, atsargiai išmaišyti, ir dar troškinti ant mažos ugnies 10 min, ragaujant, ar netrūksta druskos, pipirų. Va ir viskas, patiekalas paruoštas. Patiekti galima su ryžiais. Tiks ir makaronai arba mūsų mylimos bulvės.