ČACHOCHBILI arba vištiena pomidorų padaže

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

ČACHOCHBILI arba vištiena pomidorų padaže
Labai skaniai marinuota vištiena pomidorų padaže. Tikrai rekomenduoju pamėginti, nes šis patiekalas mūsų šeimos nenuvylė. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • 2 kg vištos sparnelių su nugarėlėmis
    • 4 dideli svogūnai
    • 2 skiltelės česnako
    • Miltai apvoliojimui
    • Druskos šaukštelis
    • malti pipirai
    • Džiovinti bazilikai, kalendra
    • Vanduo
    • Pomidorų tyrė (arba trinti konservuoti pomidorai) 200 ml
    • Aliejaus kepimui, labai nedaug

    Recepto paruošimas

  1. 1. Sparnelius nupjaustyti, nugarėles sukapoti į 4 dalis. Miltus ir druską sumaišyti. Į įkaitintą su aliejumi keptuvę dėti apvoliotus miltų/druskos mišinyje sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tada suberti kapotus svogūnus ir žoleles, permaišyti, kepti kol svogūnai suminkštės.
  2. 2. Aš atsiradusį riebalų perteklių nupyliau, tada supilti vandenį, tiek, kad iki pusės apsemtų mėsą ir troškinti, kol suminkštės, apie 30 min.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet išspausti česnaką, supilti pomidorų tyrę, atsargiai išmaišyti, ir dar troškinti ant mažos ugnies 10 min, ragaujant, ar netrūksta druskos, pipirų. Va ir viskas, patiekalas paruoštas. Patiekti galima su ryžiais. Tiks ir makaronai arba mūsų mylimos bulvės.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
(4)
Vištienos biryani - indiškas plovas su basmati ryžiais
(3)
Pad See Ew - Tailandietiškas makaronų ir vištienos stir fry
(1)