Tokie vištienos kukuliai yra labai paprastas, gardus bei gana pigus maistas. Tuo pačiu greitai paruošiamas. Vieni privalumai. Man pačiai asmeniškai vištienos kukuliai skaniausi būna tuomet, kai į juos įdedu baltos duonos, kurią išmirkau piene. Jie gaunasi minkšti bei purūs.
Grietinės ir sviesto padažo slaptas ingredientas yra sojų padažas. Jis suteiks nuostabu skonį šiam baltajam padažui.
Jei nesinori grietinės padažo, galite naudoti neriebią grietinėlę.
Vietoje vištienos taip pat kuo idealiausiai tinka kalakutiena.
Aš šį kartą patiekiau su saldžiųjų bulvių koše (bet turiu pripažinti, įprastų bulvių košė man asmeniškai daug labiau patinka), kopūstų ir morkų salotomis.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 15 vištienos kukulių.
Greta
Atsakyti