Kalmarai baltojo vyno padaže

2020-03-08 Autorius WorldRecipes.lt

Kalmarai baltojo vyno padaže

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kalmarai: apie 400 gramų
    • svogūnai: 1
    • grietinė: 200 gramų
    • balto sauso vyno: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kalmarus dedame į dar šaltą vandenį ir jam užvirus verdame apie 7 minutes. Bet ne ilgiau, kad nepasidarytų tąsūs.
  2. 2. Išvirtus kalmarus supjaustome griežinėliais.
  3. supjaustyti išvirti kalmarai griežinėliais
    Reklama
  4. 3. Keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus (man skaniausia - svieste).
  5. keptuvėje kepami svogūnai
  6. 4. Į svogūnus supilame grietinę ir vyną, sudedame kalmarus. Pakaitiname dar 5 ar daugiau minučių. Svarbiausia, kad padažas taptų skanus (įdedame prieskonių pagal skonį, nugariname vyną).
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau kalmarų receptų rasite: Kalmarų receptai.
Midijos su salierais grietinės padaže - pagal Gordon Ramsay
(3)
Orkaitėje keptos užkandėlės su krevetėmis
(8)
Cukinijų "laiveliai" su krevetėmis
(5)
Midijų sriuba su kokoso pienu ir kario prieskoniais
(1)
Kreminiai makaronai su tigrinėmis krevetėmis ir vynu
(1)