Krevetės su imbieru ir česnaku

2023-04-19 Autorius Kviečiu į virtuvę

Krevetės su imbieru ir česnaku
Kai tik užsinoriu kažko skanaus ir noriu save palepinti skaniu maistu - visada imu ruošti krevetes. Šį kartą visai neseniai mano atrastas būdas, jas ruošti su imbieru ir česnaku. Mūsų šeimai jis labai patinka. Tad nieko nelaukite ir imkitės gamybos, skani vakarienė bus garantuota! 

Ingredientai

    • krevetės be kiautų: 700 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • imbieras: 5 centimetrų gabaliuko
    • čili: 1
    • druska: gero žiupsnio
    • smulkintas laiškinis česnakas: 1 valgomojo šaukšto (patiekimui, jeigu norisi)
    • čili dribsniai: žiupsnio (patiekimui, jeigu norisi)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  2. 2. Tada sudėkite krevetes, pagardinkite druska, susmulkintu česnaku, imbieru ir čili. Pakepinkite maždaug 5-7 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Pabarstykite laiškiniais česnakais ir čili dribsniais. Skanaukite!
  5. 4. Patarimas: Jei turite daug valgytojų, šitaip paruoštas krevetes drąsiai galima sumaišyti su virtais makaronais. Bus itin skanu!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.

Irena

Tikrai labai skaniai gavosi! Man patiko!
Atsakyti
Krevetės su imbieru ir česnaku
Omaras su ikrais
(1)
Aštri jūros gėrybių sriuba
(1)
Cukinijų "laiveliai" su krevetėmis
(5)
Pasta su krevetėmis ir nduja
(1)
Nelukštentos česnakinės krevetės
(1)