Mėsos troškinys su voveraitėmis

2018-08-21 Autorius WorldRecipes.lt

Mėsos troškinys su voveraitėmis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose, padruskiname, papipiriname bei apkepame keptuvėje. Tada apkeptą mėsą dedame į puodą, kuriame bus troškinama, užpilame šiek tiek vandens bei dedame troškinti.
  2. 2. Tuomet toje pačioje keptuvėje apkepiname svogūnus bei taip pat dedame į puodą. Troškiname maždaug 90 minučių, 10 minučių prieš bebaigiant troškinti, apkepiname voveraites su trupučiu sviesto bei dedame į troškinį.
  3. Reklama
  4. 3. Dar po kelių minučių įpilame grietinės arba grietinėlės pagal skonį, palaukiame, kol užvirs, patikriname, ar netrūksta prieskonių, paskui suberiame susmulkintas petražoles, nukaičiame nuo ugnies ir duodame troškiniui 10 minučių "subręsti". Mėgaujamės!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau mėsos troškinių receptų rasite: Mėsos troškiniai.
Baltasis čili troškinys su vištiena
(2)
Mėsos troškinys - guliašo sriuba ant laužo
(2)
Triušienos troškinys raudonajame vyne
(4)