Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai su morkomis

2023-08-22 Autorius Kviečiu į virtuvę

Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai su morkomis
Man šis nekaitintos kopūstų mišrainės receptas su morkomis žiemai - fantastinis atradimas. Labai patiko, tikrai gaminsiu nuo šiol tik taip. Viskas labai puikiai pavyksta, o skonis fantastiškas. Tai gali būti bene tobuliausias garnyras

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kopūstai: 3 kilogramų
    • morkos: 500 gramų
    • česnakas: 1 galvutės
    • vanduo: 2 stiklinių
    • cukrus: 1 stiklinės
    • obuolių actas: 1,5 stiklinės
    • aliejus: trijų ketvirtadalių stiklinės
    • druska: 3 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia daržoves sutarkuojame, o česnaką smulkiai supjaustome.
  2. 2. Tada išverdame marinatą iš visų likusių ingredeintų, pravėsusį supilame ant daržovių ir paslegiame.
  3. Reklama
  4. 3. Po maždaug 24 valandų sudedame į stiklainius ir laikome šaltai. Skanaus!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai su morkomis

Asta Avd

Šis kopūstų receptas geras, bet tikrai ne žiemai, nes tiek ilgai neišsilaiko, reikia suvartoti maždaug per 2 sav. Maximum 3 sav., bet ne ilgiau, nes paskui kopūstai suminkštėja ir pradeda rūgti.
Atsakyti

Rita

esu gaminusi dešimtimis metų, bet ilgai nesilaiko tik greitesniam suvartojimui

Violeta

Tokia mišrainė tinka tik greitam vartojimui. Nepakankamas kiekis nė vieno konservanto. Tokiam kiekiui reikia apie 300 ml 9% acto, obuolių actas dažniausiai būna 4,5%.
Atsakyti