Nekaitinta kopūstų mišrainė su paprikomis, morkomis ir svogūnais, tinkanti žiemai

2023-08-16 Autorius Mamukynas

Nekaitinta kopūstų mišrainė su paprikomis, morkomis ir svogūnais, tinkanti žiemai
Seniau labai panašią mišrainę gaminau tikrai ne vieną kartą, bet ją ruošdavau tos pačios dienos suvalgymui, garnyrui. O šią žiemą bus galimybė atsidaryti stiklainį ir skanauti iškart, šitaip sutaupant laiko - rekomenduoju ir Jums!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kopūstai: 2,5-3 kilogramų
    • paprikos: 500 gramų
    • morkos: 500 gramų
    • svogūnai: 500 gramų
    • aliejus: 1 stiklinės
    • 9% actas: 1 stiklinės
    • cukrus: 150 gramų
    • druska: 2 nubrauktų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustytus kopūstus šiek tiek pamaigome rankomis, kad jie suminkštėtų.
  2. 2. Tuomet suberiame likusias susmulkintas (galite smulkinti norima forma) daržoves.
  3. Reklama
  4. 3. Tada supilame marinatui skirtus ingredientus ir gerai išmaišome.
  5. 4. Paliekame marinuotis parai, kartais permaišydamos.
  6. 5. Paskui sudedame į švarius stiklainius, gerai paspausdamos, kad neliktų tarpų.
  7. 6. Galiausiai užsukame dangtelius ir laikome šaldytuve arba vėsiame rūsyje. Skanaus!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Nekaitinta kopūstų mišrainė su paprikomis, morkomis ir svogūnais, tinkanti žiemai

Natalija Leonavičienė

Darau kiekvieną rudenį,tik su žieminiais kopūstais, ankstyvieji ne tinka ilgam laikymui! Patikrinta
Atsakyti

Vidalija

Skanu, bet ilgai laikyti netinka. Laikiau šaldytuve, man pajuodavo.
Atsakyti

Danutė

O kuo galima pakeisti actą.
Atsakyti

Stela

Actą galima manau keisti citrinos sultimis arba obuolių actu, jis švelnesnis.

Jonas

Gal tada geriau pakaitinti prieš užsukant?
Atsakyti
Nekaitinta kopūstų mišrainė su paprikomis, morkomis ir svogūnais, tinkanti žiemai