Sausai sūdyti agurkai

2018-08-06 Autorius Oditėlės blogas

Sausai sūdyti agurkai
Tokie sūdyti agurkėliai labai tinka prie šašlykų ar kepsnių. Viskas labai paprasta ir greitai. Jeigu pasisūdysite iš vakaro, tai kitą dieną jau galėsite lepintis nuostabiais agurkais. O darbo čia visai nedaug. Vos kelios minutės!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • nedideli agurkai: 1 kilogramo
    • česnakas: 2 skiltelių
    • stambi druska: 1 valgomojo šaukšto
    • krapai: geros saujos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nuplauname agurkus bei nupjauname galiukus, nors to daryti nėra būtina, bet šitaip greičiau pasisūdys.
  2. 2. Tuomet sudedame į tvirtą maišelį kartu su susmulkintais česnakais, druska bei stambiau supjaustytais krapais.
  3. Reklama
  4. 3. Viską gerai pakratome užrištame maišelyje bei paliekame maždaug 6-8 valandas šaldytuve, kartas nuo karto juos pakratydamos. Skanaujame!
  5. labai greitai sausai pasūdyti agurkai
  6. 4. Pastebėjimas: Kitur internete rašo, kad jeigu maišelis bus kambario temperatūroje, tuomet tą patį rezultatą rezultatą pasieksite po pusantros ar dviejų valandų ir nereiks laukti tiek kiek šaldytube. Bet aš dar taip neišbandžiau.
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš agurkų rasite: Agurkai.
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)