Tokie sūdyti agurkėliai labai tinka prie šašlykų ar kepsnių. Viskas labai paprasta ir greitai. Jeigu pasisūdysite iš vakaro, tai kitą dieną jau galėsite lepintis nuostabiais agurkais. O darbo čia visai nedaug. Vos kelios minutės!
Ingredientai
nedideli agurkai: 1 kilogramo
česnakas: 2 skiltelių
stambi druska: 1 valgomojo šaukšto
krapai: geros saujos
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių nuplauname agurkus bei nupjauname galiukus, nors to daryti nėra būtina, bet šitaip greičiau pasisūdys.
2. Tuomet sudedame į tvirtą maišelį kartu su susmulkintais česnakais, druska bei stambiau supjaustytais krapais.
Reklama
3. Viską gerai pakratome užrištame maišelyje bei paliekame maždaug 6-8 valandas šaldytuve, kartas nuo karto juos pakratydamos. Skanaujame!
4. Pastebėjimas: Kitur internete rašo, kad jeigu maišelis bus kambario temperatūroje, tuomet tą patį rezultatą rezultatą pasieksite po pusantros ar dviejų valandų ir nereiks laukti tiek kiek šaldytube. Bet aš dar taip neišbandžiau.
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš agurkų rasite: Agurkai.