Šiuos agurkus įprastai darau vasaros pabaigoje, kai agurkų turime labai labai daug. Būna tiesiog gaila išmesti, todėl sušaldau. Internete kiek ieškojau informacijos apie šaldymą ir paskui jų vartojimą bei skonį, nieko daug neradau. Vaizdinės medžiagos apskritai galima sakyti jokios nebuvo. Todėl nusprendžiau pamėginti. Tai dabar žiemomis, kai šviežių lietuviškų agurkų nėra, pradėjau naudoti tiesiog šitaip šaldytus. Man pačiai - patiko. Į mišraines idealiausiai "sueina". Taip pat labai gerai tinka ir
šaltibarščiams. Man primena lengvai paraugtų agurkėlių skonį. Vieni patys valgyti gal ir nėra patys skaniausi, bet salotose - kuo puikiausi. Tikrai šaldysiu atėjus agurkų sezonui dar.
Vilma
Atsakyti
Amanda
Atsakyti
undefined
Atsakyti
Zita
Atsakyti
Agurkus šaldau
Atsakyti
Laima
Atsakyti
Virginija
Atsakyti
Valerija
Atsakyti