Tokį marinavimo būdą aš pati naudoju jau ne pirmus metus, tik visų receptų pasidalinti pasirodo nesugebu surasti laiko. Agurkų skonis gaunasi itin geras, o spalva ryški. Per kelis metus ištobulinau gaminimo būdą iki sau lengviausio, kad viskas vistiek gautųsi puikiai.
Konkretaus kiekio agurkų aš nenurodysiu, į stiklainius galima dėti juos įvairiai supjaustytus - griežinėliais, pailgomis juostelėmis arba tiesiog mažus agurkėlius. Marinato kiekis irgi nėra labai tiksliai pamatuojamas, nes priklausys būtent nuo to, kiek daug pridėsite agurkų į stiklainius, taigi vienu atveju marinato užpilsite mažiau arba daugiau.
Antroje foto (recepto aprašymo pabaigoje) galėsite matyti visą stiklainių kiekį, į kurį aš sudėjau tikrai daug agurkų ir užpyliau marinatą pagamintą iš 3 litrų vandens.
alia
Atsakyti
Gedeminas
Atsakyti
Vetre
Atsakyti
Violeta Bružinskiene
Atsakyti
Lina
Rita
Vita
Atsakyti
zita
Atsakyti
Vida
Atsakyti
undefined
Roma
Atsakyti
Liudmila
Atsakyti
undefined
Atsakyti