Ožkų sūrio kamuoliukai - tokie gardūs, kad gaminu ir be progos

2019-01-29 Autorius Samčio užrašai

Ožkų sūrio kamuoliukai - tokie gardūs, kad gaminu ir be progos

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežias ožkos sūris: 400 gramų
    • natūralus jogurtas: 3 valgomųjų šaukštų
    • migdolų drožlės: 5 valgomųjų šaukštų
    • malti baltieji pipirai: žiupsnelio
    • žalios alyvuogės: ~8

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sūrį sutrupiname į dubenį, įdedame jogurtą, beriame pipirus bei gerai išsukame. Jeigu mišinys gavosi per sausas, įdedame dar jogurto.
  2. 2. Tuomet drėgnomis rankomis formuojame kukuliukus į vidų įspausdamos po vieną alyvuogę. Suformuotą kamuoliuką apvoliojame migdolų drožlėse. Skanaujame!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Jeigu nemėgsta alyvuogių, jas galite pakeisti vynuogėmis. Migdolų drožles, jeigu norisi, galima pakeisti susmulkintomis pistacijomis.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Krabų lazdelės tešloje
(133)
Užkandžių padėklas (lėkštė) - patarimai kaip jį sukurti!
(5)
Cukiniju piršteliai su sūriu
(3)