kambario temperatūros sviestas: 0,5 stiklinės (110 gramų)
pienas: 1 valgomojo šaukšto
miltelinis cukrus: 1,5-2 stiklinių
Recepto paruošimas
1. Pradžioje dvi kepimo skardas išklokite su kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 170–180 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet sviestą išplakite su cukrumi, kiaušiniu bei vanilės ekstraktu. Berkite kakavą, druską bei sodą ir gerai išmaišykite. Per kelis kartus nuolatos maišydamos supilkite rūgpienį bei suberkite miltus. Viską išmaišykite, tik stenkitės nepermaišyti.
3. Tada dėkite po šaukštą tešlos kiekvienam sausainiui bei kepkite maždaug 10−12 minučių. Visiškai atvėsinkite ant grotelių prieš tepdamos kremą.
4. Sumaišykite visus kremui skirtus produktus bei gerai išplakite elektriniu plaktuvu iki purios masės. Šiuo kremu tepkite du panašaus dydžio sausainius bei juos sulipdykite. Skanaukite!