Santa maria taco - tako su malta mėsa

2021-12-03 Autorius Santa Maria

Santa maria taco - tako su malta mėsa
Tai yra vienas populiariausių takų (tako) receptų - tortilija arba traški tako geldelė įdaryta su malta mėsa, daržovėmis, gvakamole, sutarkuotu sūriu ir tako padažu. Būtinai rekomenduoju pasigaminti, kai norisi pasilepinti, taip pat palepinti savo šeimą ir/ar užsukusius svečius. Tad nieko nelaukiam ir einam gaminti jau dabar! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tako mėsai:
    • Santa Maria Tako prieskonių mišinys: 1 pakelio
    • maltos mėsos faršas: 400 gramų
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto (arba margarinas)
    • vanduo: 100 mililitrų
    Patiekimui:
    • Santa Maria kukurūziniai tako krepšeliai: 1 pakelio
    • Santa Maria švelnus tako padažas: pagal skonį
    • salotos
    • pomidorai
    • grietinė
    • gvakamolė
    • tarkuotas sūris

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia apkepame maltą mėsą, kol joje esantis skystis išgaruoja ir mėsa pradeda skrusti.
  2. 2. Tada įberiame prieskonių mišinio ir įpilame vandens. Išmaišome ir neuždengę troškiname maždaug 5-10 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Pasiruošiame priedus: Supjaustome ir į atskirus indelius sudedame salotas, pomidorus. Ant stalo padedame padažus ir tarkuotą sūrį.
  5. 4. Pašildome tortilijas arba tako geldeles orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės.
  6. 5. Dedame ant stalo pašildytas tortilijas ar geldeles ir leidžiame kiekvienam valgančiajam pasiruošti savąjį tako. Skanaus!
  7. 6. Patarimas: Jeigu pakuotėje liko nepanaudotų tortilijų, pakuotę sandariai uždarome ir laikome šaldytuve - tortilijos dar keletą dienų išliks šviežios. Iš jų pasigaminkite kesadilijų!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau receptų iš maltos mėsos rasite: Malta mėsa.
Užkandžiai su lašiša ir sraigių ikrais
(1)
Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
(2)