1. Pradžioje okaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo popieriumi išklojame pailgą kekso formą.
2. Tuomet dubenyje sumaišome miltus, kakavą, sodą, kepimo miltelius, druską bei cinamoną. Įmaišome šokolado gabalėlius. Atidedame į šoną.
3. Tada kitame dubenyje paplakame kiaušinius, beriame abiejų rūšių cukrų, pilame vanilę bei viską gerai išplakame. Įmaišome aliejų bei sutarkuotas cukinijas.
4. Galiausiai suberiame miltų mišinį bei maišome, kol neliks sausų miltų.
5. Tada supilame tešlą į kepimo formą, išlyginame paviršių.
6. Kepame maždaug 55–65 minutes (tikriname mediniu pagaliuku). Skanaujame!
7. Pastebėjimas: Jei kakava sušokusi į gabalėlius, persijojame.
8. Pastebėjimas: Cinamonas nėra privalomas, bet jis išryškina šokolado skonį.