Šis keksas su obuoliais gaunasi netradicinis, nes jame yra naudojamas rozmarinas. Mane šis ingredientas labai nustebino, tad turėjau išmėginti. Rezultatas gavosi tiesiog puikus. Kekso neliko per kelias minutes!
1. Pradžioje sviestą išsukame su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius. Suberiame miltus bei kepimo miltelius bei išmaišome.
2. Tuomet obuolius supjaustome nedidelėmis skiltelėmis bei kartu su migdolais bei smulkiai supjaustytais rozmarinų lapeliais atsargiai įmaišome į masę.
3. Galiausiai kekso formą ištepame sviestu ir sudedame paruoštą tešlą.
4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45-50 minutes. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau keksų receptų rasite: Keksai.