1. Pirmiausia į kokosų pieną įpilame agavų sirupo bei suberiame chia sėklas. Tada gerai išmaišome bei paliekame maždaug 15-20 minučių pastovėti. Chia sėklos turi tokią savybę išbrinkti, dėl šios priežasties skystis, su kuriuo jos sumaišomos tampa tirštos, tarsi pudingo konsistencijos.
2. Tuomet į lėkštę pjaustykite vaisius, suberkite razinas ir riešutus. Žinoma, vaisius galima rinktis tokius, kokių širdis geidžia, ar kokie tuo metu yra šaldytuve. Kai chia sėklos išbrinksta, vaisius užpilame šiuo pudingu, išmaišome bei skanaujame!
3. Pastebėjimas: Lietuviškos linų sėmenys yra ne ką blogesnės nei chia sėklos. Ir jei maltas linų sėmenis užpilame skysčiu ir paliekame 30 minučių, jūs taip pat gausite tirštoką "kisielių".