Mini sūrio sumuštinukai (angliškai - grilled cheese sandwich) labai gardus prie rytinės arbatos arba kavos puodelio, o atšalę idealiai tinka prie įvairių salotų, sriubos ar tiesiog kaip gardus užkandis. Tokius sumuštinius mėgstu nuo pat savo vaikystės, nes juos labai dažnai kepdavo mano mama. Man jie gardūs tiek dar karšti, tiek ir atvėsę. Tai nuostabus užkandis neštis į darbą arba į iškylą.
Šie sumuštiniai tiesiog negali nepavykti, nes jų pagaminimas bei kepimas super paprastas. Vienintelis patarimas – netepame sūrio masės per storai, bet ir labai nenuploniname, turi maždaug būti per viduriuką. Jeigu tepsime labai plonai, bus mažoka sūrio, o jeigu užtepsime per storai – nelabai gerai iškeps viduriukas. Kadangi aš pati esu kepusi šiuos sumuštinukus jau ne vieną kartą, tai puikiai žinau kiek užtepti sūrio masės, bet jeigu Jūs nesate gaminę tokių sumuštinukų, tada siūlau išsikepti pora su skirtingu kiekiu sūrio masės, ir pamatysite, kuris jums bus skanesnis.