Vegetariški koldūnai su daržovėmis

2018-11-06 Autorius Debesijos

Vegetariški koldūnai su daržovėmis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 230 gramų
    • vanduo: 130 mililitrų
    • saulegrąžų aliejus: 2 šaukštų
    • morkos: 2
    • porai: 0,5
    • moliūgas: 150-200 gramų
    • ciberžolė
    • malti juodieji pipirai
    • druska
    • saulėgrąžų aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių miltus sumaišykite su vandeniu, aliejumi ir druska. Suminkykite vientisą ir elastingą tešlą, uždenkite bei palikite maždaug pusvalandį pastovėti.
  2. 2. Tuomet įdarui visas daržoves supjaustykite kaip įmanoma smulkiau bei patroškinkite iki suminkštės. Pagardinkite druska bei pipirais. Nuspalvinkite ciberžole. Nuimkite nuo ugnies bei atvėsinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada ant miltuoto paviršiaus labai plonai iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba išspauskite apskritimus. Ant kiekvieno jų uždėkite po mažą šaukštelį pasiruošto įdaro, sulenkite kraštelius bei tvirtai užspauskite. Koldūnus statykite "skiautere" į viršų.
  5. 4. Koldūnus galite išsivirti garuose arba tiesiog išsikepti gerai įkaitintame aliejuje. Bekepant reikia pavartyti, kad visos pusės dailiai apskrustų.
  6. 5. Virimui garuose įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejaus bei sustatykite koldūnus. Kepkite kol jų apačia apskrus. Po to labai atsargiai pilkite pusę stiklinės vandens bei greitai uždenkite keptuvę dangčiu. Šitaip virkite maždaug 4-5 min., tada nuimam dangtį bei kepkite iki vanduo išgaruoja. Patiekite ir mėgaukitės.:)
  7. 6. Pastebėjimas: Labai gardu valgyti su sojos padažu. Nuotraukoje vienas koldūnas yra išvirtas garuose, o kitas tiesiog iškeptas.
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau koldūnų receptų rasite: Koldūnai.
Ryžių ir baklažanų troškinys su anakardžiais
(1)
Svogūnų pyragas su sluoksniuota bemiele tešla
(2)
Įdaryti makaronai su rikota sūriu ir špinatais
(2)