Aš pati asmeniškai tikrai labai mėgstu įvairiausius indiškus patiekalus. Jie mano skrandžiui yra labai tinkantys ir išties skanūs. Žinoma, taip būna ne visiems, nes indiškuose patiekaluose yra naudojama ganėtinai daug aštrokų prieskonių, svogūnas, česnakas ir imbieras. Jie suteikia maistui fantastišką aromatą bei skonį, bet tuo pačiu gali ir sudirginti jautresnį skrandį. Visgi, jei dėl šios priežasties nenorite atsisakyti tokių patiekalų, tai tiesiog užtenka atsisakyti kai kurių ingredientų ir galima mėgautis patiekalais, su šiek tiek egzotikos. Aš šiame patiekale visai nenaudoju svogūno, česnako naudojau itin mažai, taip pat nepersistengiau ir su prieskoniais. Nepyliau ir jokio jogurto arba kokosų pieno. Iš to gavosi gana paprastas karis, kuris yra lengvai virškinamas, greitai pagaminamas bei skanus. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs.