Pagal šį Beatos žagarėlių su varške receptą iškepsite jų visą kalną. Užteks ir savo šeimą palepinti, ir kaimynus dar pavaišinti. Nerealiai skanūs naminiai žagarėliai. Tikriausiai patys skaniausi kokius kada yra tekę skanauti. Pamėginkite ir Jūs.
1. Pirmiausia kiaušinius išsukite su cukrumi, kol masė pabals bei patrigubės.
2. Tada įmaišykite grietinę ir per sietelį pertrintą varškę. Suberkite miltus ir sudėkite actu nugesintą sodą.
3. Tešlą išminkykite. Jeigu jaučiasi, kad labai lipni dar įberkite šiek tiek miltų.
4. Kočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Supjaustykite pailgomis juostelėmis, po to rombais. Per vidurį darykite įpjovimus ir pernerkite žagarėlį.
5. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių.
6. Iškeptus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
7. Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir lepinkitės. Kad apsivalgysite, tai Jums pažadu. :))
GK
Labai skanus žagareliai😋… apsivalgę tai tikrai … Aciu už recepta …
Atsakyti
Nijolė
Taip labai geras receptas, seniausiai žinomas, tikrai ne Beatos😉
Atsakyti
Birutė
Jau 50 metų pagal šį receptą mano śeima kepa baronkėles.Koks čia Beatos?
Atsakyti
Violeta
Tikrai skanūs žagarėliai, tik aš miltų 100 gramų mažiau dėjau ir išėjo puikaus skonio, ačiū už receptą.
Atsakyti
GK
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti
Birutė
Atsakyti
Violeta
Atsakyti
Vilma
Atsakyti