Purus. Lengvas. Ne per saldus. Toks šis kinder bueno kremas.
Kartas nuo karto gi taip norisi išsikepti keksiukų arba tortuką, bet viskas stringa ties gero kremo pasirinkimu. Vienas per sunkus… Kitas per lengvas… Anas jau kiek pabodęs, o anas per saldus… Kaip atrasti aukso viduriuką? Na, manau, šis labai greitai ir paprastai pagaminamas Kinder Bueno kremas su maskarponės sūriu yra būtent tai, ko reikia!
Nieko labai sudėtingo - visiems mėgstantiems kepti jau iki skausmo pažįstamas išplaktas maskarponės ir grietinėlės kremas su papildomais priedais - Kinder Bueno, kakava ir Nutella. Maskarponė + grietinėlė - purumas bei lengvumas viename. Nutella ir Kinder Bueno - saldumo suteikiantys komponentai, kurie leidžia išvengti papildomo cukraus naudojimo. Būtent dėl to kremas gaunasi ne per saldus. Na, o mėgstantiems saldžiau visada galima įdėti papildomą šaukštą Nutellos arba daugiau Kinder Bueno.
Plakant maskarponės ir grietinėlės kremą itin svarbu neperplakti, kitaip kremas taps grūdėtas ir sunkios tekstūros. Gaminant sluoksniuotus desertus kremą reikia palikti ganėtinai takų, na, o norint įdaryti tortus arba puošti keksiukus, paplakti šiek tiek daugiau. Įmaišant pagardus taip pat labai svarbu nepersistengti, kitu atveju kremas sukrenta bei tampa sunkus.
Jeigu norisi ypač intensyvaus Kinder Bueno kremo skonio, rekomenduoju įdėti Nutkao (nuotrauką prisegsiu recepto pabaigoje). Savo skoniu Nutkao kremas yra beveik identiškas Kinder Bueno įdarui, todėl išgausite neįtikėtinai fantastišką skonį!