Veganiškas šokoladinis humusas

2020-07-24 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Veganiškas šokoladinis humusas
Humusas yra toks patiekalas, kuris realiai tinka visur ir visada. Jis labai greitai pagaminamas, galite jį valgyti su kokiomis tik norisi daržovėmis, o dabar ir su vaisiais arba uogomis.

Atradau tokį desertinį humusą, kuris yra sukurtas veganams, bet nuostabiai tinka ir visiems visavalgiams.

Galiu garantuoti, kad pamatysite, kaip vaikai nepaleis šitokio užkandžio iš rankų.

Ingredientai

    • konservuoti avinžirniai: 1 stiklinės
    • nesaldi kakava: 2 šaukštų
    • tahini pasta: 1 šaukšto
    • klevų sirupas: 2 šaukštų
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sudėkite visus ingredientus į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  2. 2. Tirštumą pasireguliuokite pagal savo norą (jeigu norisi skystesnio, įpilame vandens arba skysčio nuo avinžirnių).
  3. 3. Šokoladinę masę dėkite į indą ir patiekite su braškėmis. Skanaus!
  4. 4. Patarimas: Galima patiekti ir su kivi, bananais, persikais arba kitais norimais vaisiais.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau humuso receptų rasite: Humuso receptai.
Purūs ir sotūs veganiški moliūgų keksiukai su apelsinais
(2)
Daržovių sriuba su kokoso pienu
(1)
Užkepti cukinijų suktinukai pomidoriniame padaže
(1)
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai, glazūruoti šokoladu
(1)