Šie veganiški keksiukai gaunasi itin malonaus skonio ir purūs. Tuo pačiu jie yra lengvai pagaminami. Vidus būna drėgnas, skonis itin primena
moliūgų keksiukus.
Jie skanūs ir be šokoladinio viršaus, bet su juo atrodo prabangiau ir šventiškiau. Tiesa tokius keksiukus, jau kepiau du kartus, pirmąjį kartą dėjau mažiau miltų, o antrąjį - daugiau. Abu kartus man jie buvo labai patiko, bet pirmąjį kartą jie buvo drėgnesni, intensyvesnio skonio, o antrąjį - sausesni, bet viršus gavosi traškesnis.
Antrąją dieną taip pat išliko skanūs ir nesukietėjo.
Šį kartą Jums pateiksiu keksiukų varianto receptą, kai miltų kiekis mažesnis, nes visgi, manau, kad jie turėtų būti drėgnesni, "sunkesni".