Kefyro keksiukai su nutella kremu ir migdolais

2024-04-23 Autorius WorldRecipes.lt

Kefyro keksiukai su nutella kremu ir migdolais
Ar gali būti per daug keksiukų? Aš tikrai galvoju, kad negali. Tad pristatau Jums dar vienus nuostabius keksiukus, kurie itin patiko mano vaikams. Bet patiko ne tik jiems, bet ir suaugusiesiems. Valgėm su puodeliu kavos tikrai ne po vieną. Tikrai fantastiški kefyro keksiukai su nutella kremu ir migdolais. Labai rekomenduoju pasigaminti ir pasilepinti jau šiandien! 

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 24 vnt. keksiukų. 

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • sviestas: 200 gramų
    • cukrus: 250 gramų
    • kefyras: 250 mililitrų
    • miltai: 320 gramų
    • kepimo milteliai: 2 šaukštelių
    • "Nutella" kremas: 24 šaukštelių (arba beveik viso mažo indelio)
    • migdolų drožlės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet į dubenį muškite kiaušinius, pilkite kefyrą, ištirpintą pravėsusį sviestą ir cukrų bei išmaišykite iki vientisumo.
  3. Reklama
  4. 3. Tada miltus sumaišykite su kepimo milteliais, berkite į kiaušinių masę bei išmaišykite.
  5. 4. Po to į skardą išdėliokite keksiukų "sijonėlius", krėskite po kelis šaukštus tešlos bei į kiekvieną keksiuką įdėkite po šaukštelį Nutella kremo (kremą galite iš anksto pašildyti vandens vonelėje, tada jis bus skystesnis bei mediniu pagaliuku pamakalavus tokiais verpetais susimaišys su tešla).
  6. 5. Viršūnėles apibarstykite migdolų drožlėmis bei dėkite į orkaitę bei kepkite maždaug 20 minučių.
  7. 6. Patiekite ir lepinkitės!
Kefyro keksiukai su nutella kremu ir migdolais
Keksiukai su sutirštintu pienu
(1)
Patys skaniausi obuolių keksiukai
(7)
Morkų ir cukinijų keksiukai
(4)