Paskutiniu metu kepiniai be miltų, cukraus bei kiaušinių yra "ant bangos". Aš ir pati be miltų jau kepiau, be cukraus - taipogi, liko išbandyti ir be kiaušinių (tiesa, mielinius kepinius jau dariau be kiaušinių, viskas čia tvarkoj). Šį kartą receptą šiek tiek keičiau pagal tai, ką turėjau šaldytuve (tai yra, kriaušes ir uogas tiesiog pakeičiau obuoliais).
Privalumai: Šis veganiškas pyragas su obuoliais gaunasi drėgnas, gardus, taip pat yra lengvai paruošiamas ir tinka veganams.
Trūkumai: Valgant šiek tiek byra, bet ne tiek, kad nebūtų įmanoma paimti į rankas.
Kam patiktų: Visiems alternatyvių kepinių mėgėjams, nors ir paprasti valgytojai net nesupras, kad čia kažkas pakeista.
Gaminant buvo naudojama 18 centimetrų apvali kepimo forma
Eglė
Atsakyti
Ausra
Atsakyti