Šis obuolių pyragas – tai sveikesnis ir labai skanus desertas, kuriam naudojami malti avižiniai dribsniai vietoje tradicinių kvietinių miltų. Šis pyragas pasižymi švelnia tekstūra ir subtiliu avižų skoniu, kuris puikiai dera su sultingais obuoliais. Avižiniai dribsniai suteikia pyragui natūralaus riešutų prieskonio, o kartu su obuoliais sukuria drėgną ir minkštą tešlą. Sultingi obuoliai prideda natūralios saldžiarūgštės, kuri puikiai kontrastuoja su švelnia avižų tekstūra. Šis obuolių pyragas be kvietinių miltų yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško alternatyvių obuolių pyrago receptų be glitimo ar tiesiog nori paįvairinti mitybą. Jeigu renkatės avižinius dribsnius būtent dėl glitimo netoleravimo - jie patys jo neturi, tačiau atkreipkite dėmesį ant pakuotės (paprastai būna nurodyta), kad avižiniai dribsniai turėtų būti apdoroti įrenginiais, kuriais nėra apdorojami kiti, glitimo turinys, produktai.
Redakcijos komentaras - patiekite pyragą su mėgstamais priedais, tokiais kaip ledai, plakta grietinėlė. Taip pat gardu apliejus klevų sirupu.
Daiva Paulauskienė
Atsakyti
ZINA
Saulė
Atsakyti
Agata
Agnė
Atsakyti
Laima
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Alma Repečkienė
Atsakyti
Janė
Atsakyti
Katė
Atsakyti
A S
Atsakyti
Rikis
Inga
Lina
Odd
Salva
ji
Atsakyti
Dalia
Atsakyti
Edita
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
Dalė
Atsakyti