Spanguolių putėsiai - pudingas su manų kruopomis

2019-05-21 Autorius WorldRecipes.lt

Spanguolių putėsiai - pudingas su manų kruopomis
Labai gardus ir paprastai pagaminamas spanguolių desertas kokiam savaitgalio vakarui. Beje, turiu pastebėti, kad tokį pudingą, ruoštą su manų kruopomis galima valgyti ir per Kūčias. Itin gardus, su gaivia rūgštele ir purus tarsi debesėlis. Būtinai pamėginkite pasigaminti.

Ingredientai

    • spanguolės: 100 gramų
    • cukrus: 100 gramų
    • vanduo: 750 mililitrų
    • manų kruopos: 100 gramų
    • pienas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į puodą supilame vandenį, suberiame spanguoles bei cukrų. Kai jau vanduo užverda, nusemiame spanguoles bei pertrinkite per sietelį.
  2. 2. Po truputį, nuolatos maišydamos, supilame manų kruopas. Ant silpnos ugnies nuolatos maišant verdame 5 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Atvėsiname iki kambario temperatūros.
  5. 4. Po to plakame rankiniu plaktuvu tol, kol susidarys šviesiai rausvi putėsiai. Patiekiame su pienu. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Kepti obuoliai su varške
(17)
Veganiška bananų duona - pyragas
(7)
Burbuliniai vafliai | Receptas
(14)
Cannoli - tradicinis Sicilijos desertas
(2)