Keto vyniotinis su varškės kremu be cukraus

2019-12-11 Autorius WorldRecipes.lt

Keto vyniotinis su varškės kremu be cukraus
Tai tiesiog dieviškas desertas. Tikrai fantastiškai gardu. Jau artimiausiu metu bėgsime kartoti, būtinai pasigaminkite ir Jūs jau šiandien!

Ingredientai

    • 9% riebumo varškė: 120 gramų
    • kiaušiniai: 4 (M dydžio)
    • "erythritol" saldiklis: 100 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    Kremui:
    • 9% riebumo varškė: 160 gramų
    • maskarponės sūris: 270 gramų
    • 35% riebumo grietinėlė: 20 gramų
    • kakava: 3 arbatinių šaukštelių (papuošimui)
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių.
  2. kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių
  3. 2. Tuomet baltymus išplakite iki standžių putų.
  4. 3. Kiaušinių trynius sumaišykite su saldikliu bei varške.
  5. 4. Į varškės masę įmaišykite plaktus baltymus.
  6. 5. Kepimo skardos dugną padenkite su kepimo popieriumi. Pilkite tešlą.
  7. 6. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, maždaug 30-40 minučių, kol gražiai pagels ir sutvirtės.
  8. 7. Iškepusį biskvitą atvėsinkite.
  9. 8. Biskvitui vėstant sumaišykite maskarponės sūrį su varške, saldikliu, vanilės ekstraktu bei šlakeliu grietinėlės. Palaikykite šaldytuve, kad sutvirtėtų.
  10. 9. Biskvitui atvėsus, ištepkite jį kremu ir susukite.
  11. 10. Šaldykite šaldytuve mažiausiai kelias valandas.
  12. 11. Galima, jeigu norisi, papuošti kakavos milteliais. Aptepkite varškės kremo likučiu ir apibarstykite kakavos milteliais. Lepinkitės!
Keto vyniotinis su varškės kremu be cukraus
Eklerai su karamelės ir aguonų kremu
(1)
Šventiniai vafliai
(6)
Tobuli biskvito lakštai
(1)