Šokoladiniai vafliai su avižų miltais

2020-06-10 Autorius Kviečiu į virtuvę

Šokoladiniai vafliai su avižų miltais
Mano vyresnioji dukra yra tikro juodojo šokolado gerbėja. Jeigu ir desertai, tai šokoladiniai jai yra patys skaniausi. Šį kartą prigaminau sveikesnių variantą, nes į jų tešlą pridėjau speltos ir avižų miltus. Sakė, kad nuo šiol tai jos patys skaniausi vafliai. Iš nurodytų ingredientų kiekio man pavyko iškepti 8 vaflius.:)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • avižų miltai: 0,5 stiklinės
    • speltos miltai: 0,5 stiklinės
    • kokoso aliejus: 0,5 valgomojo šaukšto
    • kiaušiniai: 1
    • kakava: 3 valgomųjų šaukštų
    • pienas: 0,5 stiklinės (galima naudoti ir augalinį)
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kokosų aliejų ištirpinkite.
  2. 2. Tada į dubenį muškite kiaušinį, pilkite aliejų, berkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
  3. Reklama
  4. 3. Masę išmaišykite.
  5. 4. Tuomet supilkite pieną.
  6. 5. Įkaitinkite elektrinę vaflinę ir dėkite po šaukštą tešlos. Kepkite šokoladinius vaflius, kol pilnai iškepa.
  7. 6. Patiekite su uogomis, jeigu norisi apšlakstykite klevų sirupu. Lepinkitės!
  8. patiekti šokoladiniai vafliai
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vaflių receptai.
Panna cotta su uogų padažu
(1)