Slyvų puselės šaldytos žiemai - labai pasiteisinęs, uogos nepraskysta!

Pernai ir užpernai dariau šitaip ir labai pasiteisino šaldyti slyvas. Jos visada išlieka tvirtos ir nepraskysta, kaip kitos uogos.

Ingredientai

    • slyvos
    • cukrus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia slyvas nuplaukite ir perpjaukite pusiau.
  2. 2. Tuomet išimkite kauliukus.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite į dėžutes skirtas šaldymui, paviršių šiek tiek pabarstykite cukrumi.
  5. 4. Žiemą mėgaukitės nuostabiomis slyvomis. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Pipiriniai meduoliai - be galo aromatingi ir labai primena grybukus!
(1)
Pumpkin cinnamon rolls - cinamoninės bandelės su moliūgu
(1)