Desertas - veganiški šokoladiniai putėsiai

2021-03-25 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Desertas - veganiški šokoladiniai putėsiai
Šį kartą desertui pasigaminau veganiškus šokoladinius putėsius. Kokie jie skanūs gavosi, tad labai noriu pasidalinti receptu su Jumis. O prireikė tik kokosų pieno, kakavos, klevų sirupo ir Agar agar. Pamėginkite!

Ingredientai

    • riebus kokosų pienas: 250 mililitrų
    • kakava: 4 valgomųjų šaukštų
    • klevų sirupas: 4 valgomųjų šaukštų
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
    • agar agar milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • kokoso drožlės (pabarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kokosų pieną supilkite į prikaistuvį ir šakute paplakite, kad šiek tiek suputotų.
  2. 2. Tada sudėkite kakavą, klevų sirupą, vanilę ir agar agar miltelius. Gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Pakaitinkite iki virimo. Svarbu kaitinti, nes taip agar agar milteliai yra suaktyvinami, kad desertas sutirštėtų.
  5. 4. Supilkite į indelius, kuriuose patieksite desertą. Pabarstykite kokoso drožlėmis.
  6. 5. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms sustingti. Skanaukite!
  7. desertas - šokoladiniai putėsiai
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.
Obuolių pyragaičiai kaip greito maisto restorane
(1)