1. Iš pradžių į smulkintuvo indą sudėkite kokoso drožles, maskarponės sūrį, medų, įspauskite citrinos sultis, nutarkuotą citrinos žievelę, pilkite vandenį bei sutrinkite iki vientisos masės.
2. Skardelę ištieskite su kepimo popieriumi.
Reklama
3. Tuomet iš kokosinės masės formuokite vieno kąsnio dydžio rutuliukus. Į vidų įspauskite po riešutą. Suformuokite apskritus kamuoliukus bei sudėkite ant skardelės.
4. Po to dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Šaldytuve laikykite bent pusvalandį. Lepinkitės!
5. Pastebėjimas: Galima, jeigu norisi, šiuos saldainius dar apvolioti kokoso drožlėse, bus dar labiau panašūs į pirktinius saldainius.
6. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.