1. Iš pradžių žiedinį kopūstą nuplauname, nusausiname bei suskirstome žiedynais. Puode užviriname du litrus vandens. Pagardiname druska bei cukrumi. Sudedame žiedinį kopūstą bei verdame maždaug 7 minutes.
2. Tuomet 500 mililitrų vandens, kuriame virė žiediniai kopūstai, nupilame į atskirą indelį. Žiedinius kopūstus nukošiame.
Reklama
3. Tada puode išlydome sviestą bei suberiame miltus. Nuolat maišydamos pakepiname. Supilame nuovirą bei pieną. Užviriname bei virkite pamaišydamos maždaug 5 minutes. Suberiame sūrį bei svogūnų laiškus. Pakaitiname maišydamos, kol sūris išsilydys. Pagardiname muskatu bei pipirais. Jeigu reikia, dar pasūdome.
4. Po to dedame žiedinius kopūstus į lėkštę bei užpilame pasiruoštu padažu. Patiekiame ir skanaujame!