Vegetariškas užkandis/vakarienė - Pomidorai su aštria varške

2020-09-27 Autorius WorldRecipes.lt

Vegetariškas užkandis/vakarienė - Pomidorai su aštria varške
Super užkandis, kai norisi kažko be mėsos. Patiekalas tikrai gaunasi labai pikantiškas ir gardus. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pomidorų: 10
    • varškės: 300 gramų
    • česnako: 4 skiltelių
    • čili pipirų: 0,5
    • alyvuogių aliejaus: 3 šaukštų
    • krapų: žiupsnelio
    • šviežios kalendros: žiupsnelio
    • kmynų: žiupsnelio
    • druskos
    • maltų juodųjų pipirų
    • kalendros grūdelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia česnaką nuvalome ir išspaudžiame.
  2. išspaudžiamas česnakas
  3. 2. Tuomet aštriąją papriką išvalome ir supjaustome itin smulkiais gabalėliais.
  4. Reklama
  5. 3. Tada varškę pertriname per sietelį, sumaišome su aliejumi, česnaku, puse kalendros sėklų ir kmynų, druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  6. 4. Po to sudedame smulkintą papriką bei žalumynus, viską dar vieną kartą gerai permaišome.
  7. 5. Pomidorus nuplauname, nusausiname ir supjaustome griežinėliais.
  8. 6. Ant kiekvienos pomidoro skiltelės dedame po vieną valgomąjį šaukštą pasiruoštos varškės masės.
  9. 7. Tada apibarstome likusiais prieskoniais.
  10. 8. Jeigu norisi, galite patiekti ant skrudintos duonos riekelių. Būtinai pasilepinkit! :)
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.
Minestrone - itališka daržovių sriuba
(1)
Rožinis burokėlių humusas
(1)
Orkaitėje keptas kalafioras gabaliukais, su Buffalo padažu
(6)