Avižinių dribsnių apkepas

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Avižinių dribsnių apkepas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pienas: 2 stiklinės,
    • avižiniai dribsniai: 1/2 stiklinės,
    • 4 kiaušinių,
    • 3 šaukštų cukraus,
    • 3 šaukštų uogienės,
    • 2 šaukštų sviesto,
    • 1 šaukšto džiūvesėlių,
    • 1 šaukšto vanilinio cukraus,
    • druskos.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pieną užvirinkite, suberkite dribsnius, įdėkite druskos pagal skonį ir išvirkite košę, kol bus tiršta. Ištrinkite sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Košę atvėsinkite, imkite dalimis, sumaišykite su kiaušinių mase ir gerai ištrinkite.
  2. 2. Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvesėliais. Košės mišinį padalinkite į dvi dalis, pusę sukrėskite į kepimo formą, uždėkite uogienės, ant viršaus - antrą pusę košės.
  3. Reklama
  4. 3. Paviršių išlyginkite ir patepkite kiaušiniu. Kepkite vidutinėje temperatūroje apie 40 minučių.
Veganiškas obuolių apkepas
(1)
Keto varškės apkepas
(8)
Varškės ir obuolių apkepas su manais bei džemu
(3)