Varškės ir rikotos sūrio apkepas su obuoliais bei ryžių miltais

2023-12-02 Autorius Kviečiu į virtuvę

Varškės ir rikotos sūrio apkepas su obuoliais bei ryžių miltais
Pastaruoju metu pamėgau vėsiais rudens ir žiemos vakarais šeimą palepinti šiltu varškės apkepu. Ir vis kas kartą stengiuosi iškepti kokį kitokį. Vakar vakarienei buvo varškės apkepas su rikota sūriu, obuoliais ir ryžių. Tikrai bei galo skanus ir vertas dažnai puikuotis ant vakarienės stalo. Bus gaminamas dar ne vieną kartą tai tikrai. Šiandien rekomenduojamas ir Jums. Tad drąsiai mėginkite. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškė: 250 gramų
    • rikota sūris: 250 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • obuoliai: 3
    • ryžių miltai: 3 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę, rikotą, cukrų ir kiaušinius sutrinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
  2. 2. Tada obuolius nulupkite ir sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
  3. Reklama
  4. 3. Įmaišykite į varškės masę. Ten pat suberkite ryžių miltus.
  5. 4. Masę gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo indą išteptą sviestu.
  6. 5. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
  7. 6. Pjaustykite ir skanaukite!
Varškės ir rikotos sūrio apkepas su obuoliais bei ryžių miltais
Varškės pyragas su avietėmis ir kokosu
(14)