Varškės ir ryžių apkepas su braškėmis

2023-09-03 Autorius WorldRecipes.lt

Varškės ir ryžių apkepas su braškėmis
Šiandien noriu pasidalinti su Jumis labai skaniu varškės ir ryžių apkepu su braškėmis. Aš mėgstu jį skanauti su mėgstamos kavos puodeliu. Receptas tikrai paprastas, ingredientų visai nedaug, o paruošimas pavyks net virtuvės naujokams. Drąsiai rekomenduoju pamėginti. Tad pradedam gaminti jau dabar. Valgydami tikrai pirštelius laižysite! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškės: 500 gramų
    • ryžių: 200 gramų
    • cukraus: 4 valgomųjų šaukštų
    • kiaušinių: 4
    • cinamono: žiupsnelio
    • druskos: žiupsnelio
    • šaldytų braškių: 350 gramų (1 pakelio)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia braškes užpilkite šaltu vandeniu, kad atitirptų ir tuo pačiu nuplakite (neseniai tik sužinojau, kad uogų prieš užšaldant niekas neplauna).
  2. 2. Mikseriu išsukite varškę su kiaušiniais, cukrumi ir druska.
  3. Reklama
  4. 3. Pagardinkite cinamonu ir įmaišykite virtus ryžius.
  5. 4. Viską iškrėskite į sviestu pateptą formą.
  6. 5. Viršų apdėliokite braškėmis (jeigu labai didelės, tada jų puselėmis).
  7. 6. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
  8. 7. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra, užpilkite jogurtu ir papuoškite likusiomis uogomis. Arba galima likusias uogas sutrinti su cukrumi ir užpilti jomis apkepą. Pasimėgaukite!
Keto varškės apkepas
(8)