Purus varškės apkepas su kriaušėmis

2023-07-13 Autorius WorldRecipes.lt

Purus varškės apkepas su kriaušėmis
Itin gardus ir purus varškės apkepas su kriaušėmis, kurio receptą nusižiūrėjau viename receptų žurnale, tik aš kepiau iš didesnio produktų kiekio. Kai mama paragavo, iškart užsakė iškepti sekančiai dienai dar vieną. O ji tikrai nėra pati didžiausia tokių apkepų mėgėja. Tai gali reikšti tik viena - apkepas tikrai puikiai pavykstantis ir vertas visų didžiausių pagyrų!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškės: 2 pakelių (po 180 gramų)
    • kiaušinių: 2
    • cukraus: 5 valgomųjų šaukštų
    • manų kruopų: 4 valgomųjų šaukštų
    • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio su kaupu
    • druskos: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kriaušių: 2-3
    • jogurto: 1 indelio (arba pagal skonį)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę ištrinkite su kiaušiniais, įmaišykite cukrų, druską, manus ir kepimo miltelius.
  2. 2. Tada kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabaliukais.
  3. Reklama
  4. 3. Įmaišykite kriaušių gabaliukus į varškės masę.
  5. 4. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.
  6. 5. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 35 minutes.
  7. 6. Patiekite su mėgstamu jogurtu. Skanaukite!
Kakavinis varškės pyragas "Rusiškas plėšytas"
(2)