Tai labai greitai pagaminamos midijos nuostabiame česnakiniame grietinėlės padaže. Midijos - yra ne tik kad labai skanu, bet ir itin sveika. Pagal šį receptą gamindami midijas, užtruksite vos apie 15 minučių, o patiekalas gausis restorano lygio. :)
1. Pirmiausia midijas nuplauname ir atidedame į atskirą indelį.
2. Tada česnako skilteles nulupame bei smulkiai supjaustome (galite ir tiesiog sutarkuoti per smulkią tarką).
Reklama
3. Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą.
4. Įmaišome susmulkintą česnaką, sumažiname kaitrą ir maždaug 60 sekundžių patroškiname.
5. Atitirpintas midijas suberiame į keptuvę bei patroškiname su česnaku.
6. Pagardiname pipirais bei įdedame provanso žolelių.
7. Po 7–8 minučių supilame grietinėlę ir toliau troškiname midijas, kol midijos prasiveria.
8. Tokias midijas labai skanu patiekti su virtais makaronais arba ryžiais arba bulvytėmis fri, bet man asmeniškai labai skanu ir be nieko, vienos pačios.
9. Patiekdami, jeigu norisi, galite šiek tiek pabarstyti žalumynais. Skanaus! ;)
Daiva
Puikiai pavyko, labai skanu su bulvytėmis. Ačiū, 10 balų.
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
Опанки
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
ieva
Atsakyti
Irena
Marko
Atsakyti
WorldRecipes.lt komanda
Rimas
Atsakyti
Danielė
Danielė
Atsakyti
Augis
Atsakyti
WorldRecipes.lt komanda