Svieste keptos krevetės su česnakais

2021-01-20 Autorius WorldRecipes.lt

Svieste keptos krevetės su česnakais
Man labai patinka šis krevečių patiekalas, nes jam reikia vos 6 ingredientų ir keptuvės. Jį tikrai nėra sunku paruošti, tad pavyks net virtuvės naujokams.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • išlukštentos krevetės: 500 gramų
    • česnakas: 6 skiltelių
    • sviestas: 150 gramų
    • provanso žolelių mišinys: 1 šaukšto (naudojau naminį)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia česnakus nulupame bei supjaustome labai smulkiais kubeliais (arba sutarkuojame).
  2. 2. Ištirpiname keptuvėje sviestą.
  3. tirpinamas sviestas keptuvėje
    Reklama
  4. 3. Sudedame česnakus ir pakepiname maždaug 5 minutes.
  5. 4. Tada suberiame krevetes, provanso žoleles, druską bei pipirus.
  6. 5. Kaitiname, vis pamaišydami, maždaug 5 minutes.
  7. 6. Galima patiekti su virtais ryžiais arba šviežiomis daržovėmis, nors man labai skanu ir su balta duonele. Pasilepinam!

Arūnas

Kept česnaką 5min? Per tiek laiko liks tik svilėsiaim.
Atsakyti

Danutė

Virėja tikrai nusikalba-vėjai kažkokie,kad česnakus reikia kepti 5min.,juk sudegs,ir bus krevetės su angliukais!!!
Atsakyti

Marius

Česnakus kepiau kepiau ilgiau nei 5 min. Niekas nesudegė. Kepti galima ir ne ant didžiausios kaitros :)
Atsakyti
Midijos kokosų pieno padaže (azijietiškai)
(2)
Midijų sriuba su grietinėle, morkomis ir kukurūzais
(1)
Krevečių troškinys su morkomis ir ryžiais
(1)
Beatos tailandietiška sriuba su kokosų pienu
(1)